Zoeken naar 3 dimensionaal

3 dimensionaal
3 dimensional view Nederlandse vertaling Linguee woordenboek.
De bed el s zij n 3 dimensionaal, du s van a lle kanten t e bekijken, e n heel l ux e afgewerkt. This mission will provide the. first ever t hr e e dimensional view o f t he heliosphere.
3D dimensionaal kijken met je ogen, Leren! plaatjes en video VET!
Hologram maken en kijken naar 3d opjecten video's.' De eerste stap is leren kijken naar het 3d plaatje hieronder. Je ziet 2 plaatjes naast elkaar staan, nu is de bedoel door scheel te kijken cross eyes dat je 3 plaatjes gaat zien waarbij je de focus legt op het middelste plaatje.
Home.
Wij leveren geen standaard aanbodgerichte formule, maar een op maat samengestelde, vraaggerichte oplossing. Ongeacht of je op zoek bent de juiste invulling voor coaching, ambulante begeleiding of een volledig woonproject, samen kunnen wij ervoor zorgen dat je kunt bereiken wat je wilt!
3d of 3 dimensionaal tekenwerk.
Wat is 3D tekenwerk nu eigenlijk? Met 3D oftewel 3 dimensionaal tekenwerk kunnen wij u veel meer een beleving geven van iets wat er nog niet is en dat zo dicht mogelijk overeenkomt met de werkelijk. Een ander voordeel ten opzichte van 2D tekenwerk is dat we het getekende uit iedere gewenste hoek kunnen laten zien en niet iedere keer opnieuw hoeven te tekenen.
3 dimensionaal BIMregister.
3D is geen BIM. Als men begint te werken met de BIM werkmethodiek doet men er goed aan vroegtijdig in te zien dat BIM niet alleen een 3D model is. Een BIM biedt de mogelijkheid om meerdere dimensies toe te voegen aan het 3D model.
Driedimensionaal 5 definities Encyclo.
Bij computerspelletjes wordt vaak de term 3D gebruikt, en daarmee wordt dan bedoeld dat er perspectivische beelden worden getoond. Gevonden op http//nl.wikipedia.org/wiki/Driedimensionaal.: 1 Met drie afmetingen 2 Met drie afmetingen, hoogte, breedte, diepte 3 Met drie dimensies 4 Niet traditioneel.
Driedimensionaal Wikipedia.
De aanduiding 3D heeft hier betrekking op onverwachte visuele beelden. Men verwacht een tweedimensionaal beeld, maar ziet daarbij diepte in het aangeboden beeld en ervaart dit als driedimensionaal. Daarnaast wordt de term 3D gebruikt voor een televisietechniek met de naam WOWvx.

Contacteer ons