Op zoek naar wat is 3 dimensionaal?

wat is 3 dimensionaal
Driedimensionaal Wikikids.
Een kubus is bijvoorbeeld driedimensionaal. Het heeft namelijk een diepte, lengte en breedte. In een driedimensionaal betekent dat iets drie dimensies heeft. Een dimensie is een Latijns woord wat eigenlijk afmeting betekent. Veel figuren uit het dagelijks leven zijn driedimensionaal.
3d of 3 dimensionaal tekenwerk.
Wat is 3D tekenwerk nu eigenlijk? Met 3D oftewel 3 dimensionaal tekenwerk kunnen wij u veel meer een beleving geven van iets wat er nog niet is en dat zo dicht mogelijk overeenkomt met de werkelijk. Een ander voordeel ten opzichte van 2D tekenwerk is dat we het getekende uit iedere gewenste hoek kunnen laten zien en niet iedere keer opnieuw hoeven te tekenen.
Wat is het verschil tussen actief 3D en passief 3D? 3DTV Magazine.
Ik wil graag een 3 d tv aanschaffen Ik maak zelf 3 D fotos. Ik begrijp wel dat het een passieve 3 D tv moet worden. Wat kan ik het beste voor tv aanschaffen. Mijn scherm bij de PC is 3D maar is klein. 03 december, 2013 om 1559.: Waarom moet het dan een passieve 3D tv worden? Actief 3D kan ook, tenzij passief 3D je voorkeur heeft.
Driedimensionaal 5 definities Encyclo.
3D De verkorte aanduiding 3D wordt meestal gebruikt om aan te geven dat iets als ruimtelijk kan worden waargenomen: 3D-foto's, 3D-film of 3D-graphics. Wat hiermee wordt bedoeld is niet altijd duidelijk. Bij computerspelletjes wordt vaak de term 3D gebruikt, en daarmee wordt dan bedoeld dat er perspectivische beelden worden getoond. Gevonden op http//nl.wikipedia.org/wiki/Driedimensionaal.: 1 Met drie afmetingen 2 Met drie afmetingen, hoogte, breedte, diepte 3 Met drie dimensies 4 Niet traditioneel.
Wat is het verschil tussen 3D en 2D.
Hetverschiltussen.nl Wetenschap Wat is het verschil tussen 3D en 2D. Wat is het verschil tussen 3D en 2D. Dagelijks hebben we onbewust met een continue stroom van 2D en 3D beelden te maken, sterker nog, het is de normaalste zaak van de wereld.
Cursus Kunstkijken: Wat is het?
Wat is hier allemaal te zien? Waar kijk je eigenlijk naar? We maken globaal onderscheid tussen twee of driedimensionale kunstwerken. Tweedimensionaal betekent dat het werk 2 maten heeft; lengte en breedte en dus plat is. Ruimtelijk of driedimensionaal werk heeft 3 afmetingen: lengte, breedte en diepte.
Inleiding tot 3D in de praktijk: Wat is nu eigenlijk 3D?
Wat is nu eigenlijk 3D? U zult de term 3D ongetwijfeld wel eens hebben horen vallen. De afkorting 3D staat voor driedimensionaal. Dit geeft aan dat het om een ruimtelijke omgeving gaat. Wat hier precies mee wordt bedoeld, zal ik aan de hand van een aantal voorbeelden proberen uit te leggen.
Driedimensionaal Wikipedia.
Wat hiermee wordt bedoeld is niet altijd duidelijk. Bij computerspelletjes wordt vaak de term 3D gebruikt, en daarmee wordt dan bedoeld dat er perspectivische beelden worden getoond. De term 3D wordt echter ook gebruikt voor de techniek die ook bekendstaat onder de naam stereoscopie, waarbij er twee verschillende beelden worden aangeboden, een voor het linkeroog en een voor het rechteroog.

Contacteer ons