Zoeken naar blauw interieur woonkamer

blauw interieur woonkamer
Interieurtrend 2017: blauw.
Als je blauw in je interieur wilt toepassen? Dan zijn de donkerblauw tinten zoals koningsblauw, marine of jeans een gedurfde maar stijlvolle keuze. Ze kunnen zelfs een vervanger zijn voor grijs. Hoe combineer je nu die blauw tint in je woonkamer zonder dat het een kille bedoeling wordt?
Mooie blauw grijze woonkamer Inrichting-huis.com.
Groen vind je ook naast de bank, in de vorm van een mooie grote kamerplant. Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou. blauw grijs blauw grijze woonkamer blauw plafond Denim Drift grijze muren klassiek interieur klassieke woonkamer visgraat vloer Woonkamer woonkamer ideeen woonkamer inrichten woonkamer inspiratie.
STYLING Ga voor de kleur donkerblauw in je interieur.
STYLING Ga voor donkerblauw in je interieur. De blauwe tint Denim Drift was de kleur van 2017, maar ook in 2018 blijft blauw een trendy kleur voor het interieur. Vooral tijdens de wintermaanden is een donkerblauwe tint een sfeervolle keuze. Styliste Aukje van Stedsk laat je graag een aantal mooie voorbeelden zien. Bron: La Maison dAnna G. Blauw staat voor rust, vertrouwen en ontspanning. Dit komt doordat blauw wordt geassocieerd met een blauwe lucht, een stromend riviertje of de uitgestrekte zee. Wanneer je de kleur toepast op een rustige manier dus niet als contrasterende kleur is hij zeer geschikt voor de woonkamer, badkamer of slaapkamer.
14x De kleur blauw in het interieur Makeover.nl.
Blauw kan je op allerlei manieren toepassen in het interieur. Zo zijn er ook verschillende soorten blauw die we kunnen gebruiken zoals: Delfts blauw, donkerblauw, lichtblauw, inkt blauw, grijs blauw, groen blauw, Koninklijk blauw, Luchtblauw etc. Bron: binti home. Zoals je kunt zien is blauw een ideale kleur voor in een interieur.

Contacteer ons