Zoeken naar industrieel interieur woonkamer

industrieel interieur woonkamer
Industrieel interieur Wooninspiratie voor industrieel wonen. Facebook. Google. Instagram. Pinterest. RSS. Twitter.
Staat jouw interieur voor modern, landelijk, vintage, industrieel, juist klassiek? Sommige Lees verder. Binnenkijken bij Hilgré in Groningen. Woonkamer inspiratie 22 november 2017 door Hiske Ligtenberg Reageer. Voor deze binnenkijker hoefde ik niet ver te reizen, want het huis van Hilgré vind je in Groningen.
In 5 stappen naar een industrieel interieur Alles om van je huis je Thuis te maken HomeDeco.nl.
Bron: Elle Decoration. Om een interieur een écht industrieel karakter te geven, kun je er voor kiezen om een muur in de woonkamer een betonlook te geven of helemaal kaal te laten en niet te bewerken. Is je muur al bewerkt?
Industriële woonkamer ideeën en inspiratie homify.
Ruimte Alle Badkamer Dak Deuren Eetkamer Fitnessruimte Gang en hal Garage/schuur Huizen Jachten jets Keuken Kinderkamer Kleedkamer Mediakamer Muren Ramen Serre Slaapkamer Spa Studeerkamer/kantoor Terras Trap Tuin Vloeren Wijnkelder Woonkamer Zwembad. Style Landelijk Minimalistisch Modern Scandinavisch Tropisch Rustiek Brocante Mediterraan Koloniaal Klassiek Industrieel Eclectisch Aziatisch Meer laten zien.
Hoe maak ik mijn inrichting industrieel?
Naast stijlvol kan industrieel design dan ook goedkoop zijn; rommelmarkten, kringloopwinkels en grootmoeder's' zolder zijn bijvoorbeeld de perfecte bron van vintage pronkstukken die ieder huis, zelfs met het kleinste budget, trendy kunnen aankleden. Naast stoere en onbehandelde materialen voor de inrichting is wat extra ruwheid en ouderdom een belangrijk onderdeel van de vintage look' dat deze stijl kenmerkt. Dit wordt bereikt door meubels in licht beschadigde toestand te houden of soms zelfs wat beschadigingen bewust aan te brengen. Naast dat dit toevoegt aan de stoerheid van het interieur levert het ook voordelen voor huishoudens met bijvoorbeeld kleine kinderen of huisdieren; geen angst meer voor kleine krassen, vlekken of beschadigingen want deze dragen alleen maar bij aan het effect!
Stoer wonen! 13 Tips inspiratie voor een industrieel interieur.
Dit is precies wat je nodig hebt voor een industriële uitstraling in je woning! Om een interieur een écht industrieel karakter te geven, kun je er voor kiezen om een muur in de woonkamer een betonlook te geven of helemaal kaal te laten en niet te bewerken.
15 voorbeelden van een prachtig industrieel interieur Ik woon fijn.
Naast dit soort houten trappen zie je ook veel metalen trappen, die zich ook vaak gewoon in de woonkamer bevinden. Een mooie toevoeging aan een toch al schitterend industrieel interieur. Zoals reeds aangegeven, begint en eindigt de industriële inrichting bij jezelf.

Contacteer ons